FASTIGHETSKONSULT

Värmecenter erbjuder:
• Rådgivning fastighetsrenovering
• Energibesparingtips

Vi hjälper dig att skapa en optimal isoleringslösning som gynnar både dig och vår miljö!

Renovera och underhålla din villa

Har det blivit dags att renovera hela eller delar av ditt hus? Då är du förmodligen på jakt efter expertråd, smarta guider, instruktioner och tips som får dig att lyckas med renoveringen – vare sig det är ett stort eller litet renoveringsobjekt du har att göra med.

Vi hjälper dig att hitta rätt. Du får tips på allt från takläggning, fönsterbytet, tillbygget, fasadrenoveringen och mycket mer.

Är det lönsamt med en viss energibesparingsåtgärd?

Funderar du på vilken uppvärmningsmetod som är bäst för att värma upp ditt hus? Vi samlar alla tips kring energi och uppvärmning för dig som bor i villa: från fördelar och nackdelar med olika uppvärmings alternativ som bergvärme och luftvärmepump till hur du som ska bygga nytt hus kan välja en energieffektiv lösning för ett lågenergihus, eller hur du ska tänka när du ska köpa värmepump eller installera golvvärme. Vi ger också energismarta tips och råd kring vilken uppvärmningsmetod som är den billigaste och som gör att du som villaägare kan spara mycket pengar varje månad, samt information om vilken uppvärmning som är den mest miljövänliga.

KONTAKTA OSS

Med bred kunskap, lång erfarenhet och mycket god service
tar vi oss an alla typer av uppdrag, stora och små.

AB Värmecenter i Umeå
Yttertavle 50B
905 96 Umeå

Telefon: 070-340 03 15
E-post: info@abvarmecenter.se

4 + 13 =

Producerad av CC Mediakonsult