FASTIGHETSISOLERING

U-värden

Isoleringsföretaget VÄRMECENTER i Umeå jobbar med cellulosaisolering. Vilken vi blåser och packar in snabbt och effektivt, i tak, vägg och golv. Vi har nu 14 års erfarenhet av att arbeta med cellulosaisolering i alla installationer. Målsättningen är att till kunden för rimliga kostnader föreslå och utföra isoleringsarbetena med högsta kvalitet samt att det skall leda till en minskad energiförbrukning för fastigheten.Efter att ni har kontaktat oss så kommer vi på ett offertbesök. Efter det så inkommer vi med en isoleringsoffert, då vi även föreslår en tidsplan efter era önskemål.
När ni har godkänt offerten översänder vi er en orderbekräftelse. Isoleringsarbetet utföres därefter inom den avtalade tiden. Där det är möjligt utför vi även egenkontroll med värmekamera. Därefter tillsändes fakturan. På begäran lämnas även ett installationsprotokoll.

 

Tak/väggisolering, Kassjö

Tak/väggisolering, Kassjö

Att isolera fastigheten med cellulosaisolering innebär ett långsiktigt hållbart tänkande och ett hänsynstagande bygge.
Vi hjälper dig att skapa en optimal isoleringslösning som gynnar både dig och vår miljö.Med Cellulosaisolering som installeras maskinellt, blåses in, så uppnår man många fördelar.

ISOLERING KAN SKE I ALLA UTRYMMEN

utrymmenutrymmen2
Den maskinella lösullsisoleringen
har helt revolutionerat byggbranschen.
Maskinen som oftast är eldriven sönderdelar och blåser fram materialet. Installatören styr flöde och tryck med en radiohandenhet. Inmataren sköter om maskinen som står i lastbilsskåpet.
All materialhantering sker alltid under tak.

takblasfloc
VÄRMECENTER s ambition är att;

Vårt huvudsakliga arbetsområde är Västerbotten.
Vi finns med lager och kontor i Umeå
Kundgruppen är stora byggentreprenörer som t.ex. OF Bygg AB, mindre byggfirmor och privatbyggare.
Vi utför isoleringsarbeten i nyproduktion, renoveringar och tilläggsisoleringar.

De två största och mest avancerade byggisoleringsprojekten har varit nybyggnationen av HEDLUNDASKOLAN i Umeå och VEGASKOLAN I Vännäs. Dessa utfördes med kravet att bli godkända och klassade som *passivhus.
Tillsammans med SWECO THORELLS och VNB Byggproduktion genomfördes byggentreprenaden.

* Energibehov för uppvärmning med max 15 kwh/m2 och år.

hedlundaskolan

Hedlundaskolan

vegaskolan

Vegaskolan i Vännäs

 

 

 

 

 

 

 

logo